min dag med linda
Publicerat den

Idag har jag varit med Linda, har inte träffat henne på typ tre veckor så det var skojsigt! Vi började med att gå i lite affärer och sedan åt vi lunch på Jensens Böfhus. Älskar att äta där, även om personalen inte är sådär supertrevlig... Sedan åkte vi hem till mig, bakade kladdkaka och spelade kort. Linda är en av de personerna jag kan börja skratta åt ingenting med, så det har vi också gjort! Haha.
 
 
 
 



min dag
Publicerat den

Idag har jag haft en sådan där typisk lovdag, när man bara sover och äter. Fast jag har även hunnit med träning och lite plugg. Mamma och pappa skulle inte vara hemma till middag och jag hade inte lust att laga något själv, så jag satte mig på Espresso House och pluggade där istället.
 
Även om det är jätteskönt och så att ibland bara göra ingenting så är det ju ganska långtråkigt, brukar älska det men nu var jag ju sjuk ganska nyss så jag är nog lite trött på att bara slappa. Imorgon ska jag träffa Linda i alla fall, har inte sett henne på evigheter känns det som!
 
 



jag har beställt...
Publicerat den

EN IPHONE 5S!!! Haha, jag ska nu äntligen få min första IPhone efter en längtan som går fyra år tillbaka. Jag har beställt en i guld, tycker den är riktigt snygg och lite mer speciell eftersom den färgen inte funnits innan. Jag har kollat på lite olika skal i några dagar också, men haft svårt att bestämma mig. Så igår satt jag och gjorde ett eget på caseapp, känns kul att ha ett som är lite mer personligt och med egna bilder.
 
 
 
 
 
 



frölunda torg
Publicerat den

Nu på eftermiddagen så åkte jag och mamma till Frölunda Torg för att kika lite på kläder och inredning saker. Så nu har jag köpt ytterligare saker till mitt rum, ljusstakar denna gång. Köpte även lite saker på Gina Tricots rea, hittar nästan alltid bra saker på rea haha. Jag hade tänkt att jag skulle försöka spara lite nu, går ju lite sisådär... 
 
 



vill utomlands
Publicerat den

Nu när det är sådant här rusk-väder så längtar jag extra mycket till jul då jag och mi familia ska till Dubai, saknar sol och värme.
 
Oldie...



the outfit of today
Publicerat den

 



american pancakes
Publicerat den

Idag mötte jag upp Esmeralda på Centralstationen, vi hade tänkt att gå i lite affärer men eftersom det regnade så mycket åkte vi hem till mig istället och gjorde amerikanska pannkakor. Väldigt gott! Efter vi hade ätit så begav vi oss i alla fall ut i regnet. Jag har sett på twitter och så att det är många som är oroliga över stormen, men själv tycker jag det är ganska lugnt. Jag hoppas bara inte det blir så allvarligt att saker blåser bort och byggnader förstörs som för några år sedan.
Bara jag som älskar att ha höstlov förresten?
 
 



nytt i mitt rum
Publicerat den


Förra helgen skruvade jag (rättare sagt mamma och pappa) upp denna tavelhylla på en av mina väggar. Så nu har jag äntligen ett ställe att placera några av mina signerade saker.



new basic
Publicerat den


Tröja, 99 kr.
Klänning, 149 kr.
Kjol, 49 kr.
 
Allt från H&M.
 



min syster
Publicerat den

Jag och min syster Amanda delar inte samma mamma men vi har aldrig kallat varandra för halvsystrar, för det är inte det hon är för mig utan hon är min äkta syster. För ungefär 8 år sedan så flyttade jag, vår pappa och min mamma tvärs över landet och ungefär 50 mil bort till Kungsbacka. Amanda stannade i Västerås där vi alla bodde förut och sedan dess har vi bara sett varandra några gånger per år. Jag kommer ihåg när jag var liten och ibland grät mig till sömns efter att hon åkt hem efter en helg hos oss. Det är inte riktigt så längre men det är självklart tråkigt när hon åker hem eller när jag efter att ha spenderat en helg i Västerås åker hem. Att vi inte träffas varje dag gör ju dock att vi verkligen tar vara på tiden då vi ses och spenderar väldigt mycket tid tillsammans då. Vi har alltid stått varandra när och det är något jag hoppas inte kommer ändras i framtiden. Hon är min förebild och en av de viktigaste personerna i mitt liv. Älskar dig världens bästa syster <3
 
Lite gamla bilder hihi.
 



gårdagens klädsel
Publicerat den


Skjorta, Gina Tricot
Jeans, Dr. Denim
Örhängen, Kicks
Klocka, Gina Tricot



lite sorgligt att det är fredag imorgon
Publicerat den

Det är ju fredag imorgon, det är ju kul och så men det betyder ju även att det är min sista dag på praon. Jag trivs så himla bra där! Själva byggnaden där biblioteket ligger heter Fyren, där var jag väldigt mycket under tiden jag bodde i Kungsbacka. Jag var där både för att det där fanns böcker, men också för att jag har hållit på med mycket aktiviteter som varit på just Fyren, bland annat kör och solosång. Så denna vecka har varit ganska nostalgisk faktiskt haha. När jag har varit där förut så har jag ofta sett de olika bibliotekarierna som jag nu har lärt känna lite grann, det känns väldigt kul faktiskt. Så imorgon blir en dag att ta vara på.
 
 
 



morgon lyx
Publicerat den

Detta gör mig så mycket piggare på morgonen, en latte från Espresso House!
 
 
 
 
 



varför så seriös mikaela?
Publicerat den

 



älskar allt och alla just nu
Publicerat den

Idag på förmiddagen så åkte jag runt i Kungsbacka med bokbussen! Det var faktiskt förvånansvärt roligt, jag hade alltid saker att göra kändes det som så tiden gick riktigt fort. Sedan när jag gick på lunch så såg jag att jag hade fått ett svar av en viss Anton Ewald, så då blev jag helt plötsligt väldigt glad. På eftermiddagen gjorde jag lite olika saker, var mycket på bibliotekets barnavdelning. Så mysigt att praoa och träffa massa nya människor.
 
 



praoellilao
Publicerat den

Oklar rubrik, jag vet, men jag har prao denna vecka! Denna gång så gör jag praktik på biblioteket i Kungsbacka och första dagen var faktiskt ganska rolig. Mycket bättre än att sitta i skolbänken, det är så kul att komma utanför skolan och göra nya saker. Alla bibliotekarer var så trevliga och jag kände mig inte så utanför som man ibland gör på prao. Ska bli spännande att se hur resten av veckan blir.
 
 



ny väska
Publicerat den

Igår så var jag lite på stan, då passade jag på att köpa denna goding! Jag har letat lite efter en väska som får plats med det jag behöver utan att vara lite för stor eller lite för liten, den jag nu har hittat är perfekt! Jag kommer nu ta med mig kameran lite oftare, inte bara när jag ska gör något alldeles speciellt utan så ofta jag känner för det.
 

Gina Tricot, 299 kr



foodporn x2
Publicerat den

 
Okej, pizzan (ja, det är en pizza) ser kanske inte så himla god ut men det var den! Chokladbollarna sk avi inte ens prata om... Mmmmmmm...
 



gotta love fridays
Publicerat den

I morse när jag vaknade så kände jag mig ganska mycket bättre faktiskt, skönt att bli lite piggare inför helgen och kunna göra lite mer än att ligga i sängen hela dagarna. Tror ändå att det kommer bli en ganska lugn helg, känns bra faktiskt. Det har varit så mycket på sistone, delvis det som gjorde mig sjuk antagligen. Måste vila lite mer och inte bara köra pang på hela tiden.
 
Idag har jag i alla fall tagit vara på att det är fredag och jag haft fredagsmys med familjen, för att vila upp mig lite mer. Det blev både film, middag, Idol och chokladbollar. Jag har blivit riktigt obsessed av chokladbollar på senaste tiden...
 
 
Och ja, det är en bild från google eftersom jag inte orkade ta en bild själv haha.
 
 



justin timberlake
Publicerat den

Nu är biljetterna här och jag längtar som fasen till nästa vår när jag ska spendera en helg i Stockholm tillsammans med tjejen på bilden. SÅ KUL!
 
 



home alone
Publicerat den

Hej allesammans! Hur har er dag varit? Själv har jag varit hemma då jag fortfarande inte känner mig helt frisk, har lite feber och är helt utmattad. Min dag har basically bestått av tv-serier, mat, plugg, sims och musik. Det mesta gjort från min älskade säng haha. Känns skönt att få vila upp sig lite, varit så himla trött på sistone.
 

 



kärlek till hösten
Publicerat den

 



10 things:
Publicerat den

  • Jag tycker om vissa livsmedel när de är frysta, t.ex. majs, köttbullar och rostbröd.
  • Jag blir helt utmattad av att göra saker hela tiden, även om det är roliga saker.
  • Jag älskar att pendla till skolan, att bara ha en stund för sig själv på morgonen och lyssna på musik.
  • Jag blir ofta väldigt, väldigt avundsjuk.
  • Jag har nästan bara på mig svarta, vita, gråa och militärgröna kläder.
  • Om jag inte ätit på länge så börjar jag gråta för ingenting.
  • Jag vill flytta till USA, gärna så snart som möjligt.
  • Jag har ganska bra självförtroende och är säker på mig själv.
  • Jag tycker allt blir bättre av att lyssna på musik.
  • Jag älskar chokladbollar.
 



min fina vän
Publicerat den

 



gårdagens val
Publicerat den

 
Jacka, Lager157
T-Shirt, Aliexpress
Jeans, Dr. Denim
Halsduk, Indiska
Skor, Johnny Bulls
 



time to rest
Publicerat den

Kom hem för en stund sedan, mår inte speciellt bra med illamående och magont. Så det kändes ingen idé att stanna i skolan och må dåligt, bättre att vara hemma!
 
Nu ligger och i min säng och redigerar lite fler bilder från igår, det kommer ta en stund alltså haha.
Förresten, jag har biljetter till Justin Timberlake!! I maj nästa år så ska jag åka upp till Stockholm en helg tillsammans med Mathilda. Vi fick ståplats och det känns grymt kul! Längtar!
 
 
 
 



fotografering med hanna
Publicerat den

Idag nu på eftermiddagen så mötte jag upp med Hanna vid en park, sedan tog vi maaaaassa kort. Kändes så mysigt att fota med alla färger och löv, älskar hösten!
 
 



black and white
Publicerat den

 



min lördag i text och bild
Publicerat den

Efter jag gjort i ordning mig i morse så tog jag och familjen spårvagnen till centrum och åt frukostbuffé på ett litet fik. Sedan gick vi runt i lite inredningsaffärer, det är fortafarande saker som fattas till lägenheten. Efter det så gick vi till Hovrätten här i Göteborg och tittade på ett domstols-skådespeleri skulle man kunna kalla det, det var alltså ett fall de som jobbade där spelade upp för alla som ville titta och lära sig lite mer om hur det faktiskt går till i en rättssal. Det var faktiskt överraskande bra och spännande! Sedan efter en lunch bestående av sushi så träffade jag Hanna vid Espresso House där vi sedan satt och pluggade några timmar. Sedan middag med mamma och pappa på turkisk restaurang. Bra dag!
 
 
 
 
 
 
 



känner mig glad
Publicerat den

 
 
 
 
 



yesterday´s
Publicerat den

 
 



fredag
Publicerat den

Idag är det ju alltså fredag, en av veckans bästa dagar. Jag såg en kommentar om en önskan att jag ska skriva lite mer om vad jag gör på dagarna, så det ska jag försöka göra om det uppskattas.
Jag har idag gått i skolan som vanligt, slutade ganska sent vid fyra ungefär. Sedan åkte jag hem till Göteborg och gick sedan ut och åt på min favorit restaurang med mamma och pappa, så mysigt. Efter det blev det soffan framför Idol. Älskar att ha fredagsmys med familjen då det känns som att vi alla är väldigt upptagna på vardagskvällarna och inte riktigt hinner med allt.
 
Imorgon ska vi gå ut och äta frukost på något mysigt café och åka till Hovrätten här i Göteborg för att kolla lite på spelade fall och så, känns som en bra idé då jag även funderat en del på att bli jurist senare i livet. Ska bli kul!
 
 



gårdagens
Publicerat den

 



gymnasiemässa idag igen
Publicerat den

I morse tog jag spårvagnen till Svenska Mässan och väntade där in mina klasskompisar som hade tagit pendeln in från Kungsbacka. Sedan gick vi alla in på gymnasiemässan. Idag kollade jag in lite fler montrar än förra gången, men jag håller fortfarande fast mitt val. Även om det är ganska lång tid kvar så känner jag att jag vill gå på en skola som heter Kitas Natur och sedan där gå teknik. Skolan verkar jättebra och lärarna verkar hur bra som helst!
Så det blir antagligen där ni hittar mig nästa höst!
 
 
 



gymnasiemässa
Publicerat den

Denna kväll har jag spenderat på gymnasiemässan här i Göteborg. Det är faktiskt något jag har längtat efter ett tag då jag har varit så förvirrad och inte vetat vart jag vill gå eller vilken linje jag skulle vilja gå. Nu har faktiskt det klarnat lite och jag har äntligen koll! Funderar nu mest på teknik och natur, båda riktiga plugg-linjer men jag tror de passar mig bra och det är ju det som är viktigast.
 

 



boktips
Publicerat den

För några månader så var jag en riktig bokmal, sedan kom twitter in i mitt liv... Haha. I och med att jag var på bokmässan förra fredagen (det har jag inte berättat om va?) så fick jag några nya böcker, så nu har jag faktiskt kommit igång med läsningen igen! 
 
Jag började med denna bok av Martina Haag, den är verkligen super än så länge! Jag får faktiskt stor lust att gå ut och spinga då det är det den handlar om, ungefär. Rekommenderas!
 
 



boy london
Publicerat den

Igår så kom min mamma hem med ett efterlängtat paket, mina tröjor!! Tror det var fem veckor sedan jag beställde dom haha. Nu är det i alla fall hemma och jag är jättenöjd med storlekarna. Det är alltid lite svajigt för mig att beställa på internet då storlekarna ofta varierar, men allt jag beställde nu har faktiskt passat jättebra!
 
 



beslutsångest
Publicerat den


 



new things
Publicerat den

Igår var jag i stort sätt ute hela dagen med familjen. Vi började med brunch på ett café i Haga. Sedan bestod dagen av att kika i olika inredningsaffärer och klädaffärer. Vi köpte mycket och det blev många och stora kassar. När vi tillslut kom hem så fixades det mycket i mitt rum. Min garderob har numera dörrar, vi satte upp en hylla för min tv, skruvade ihop mitt nattduksbord och satte sedan upp det på väggen och jag har nu en ny taklampa och sänglampa. Funderar på att lägga ut lite bilder på hur det nu ser ut, de kommer kanske imorgon.
 
Förutom alla inredningssaker så blev det ett par Dr. Denim och ett efterlängtat kamerastativ för mig.
 
 



beställt från lager 157
Publicerat den

Just nu så känns det som att jag har klädkris varje dag, så då kändes det som att det är passande att jag igår beställde några saker på www.lager157.com. Det blev sakerna på bilden och en vit, lite transparent blus som jag inte kunde hitta bild på då de nog tagit bort den från hemsidan eller något sådant.
 
Jag är en person som älskar basic kläder och att sedan kompinera de på olika sätt, så två t-shirtar är precis det jag behöver. Rea var det också! Haha.
 



lång dag
Publicerat den

Herregud vad jag har varit trött idag, tur att det är fredag imorgon! Jag hade en lång dag i skolan, slutade vid fyra ungefär och sedan gick jag till gymmet. Sedan skulle jag försöka hämta ut mitt sista paket från aliexpress, men posten har tappat bort den lapp man behöver för att hämta ut paket så jag kunde inte få det... Kändes extremt surt, aja mamma ska försöka reda ut allt. Känns inte riktigt okej att inte kunna få något man har betalat för.
 
Förresten, var det bara jag eller har det varit extremt kallt idag? Winter is coming guys, and I kind of like it!
 
Bild från New York där jag för nästan två år sedan firade jul.



onerepublic
Publicerat den

Den enda låten jag lyssnade på för några år sedan var "Apologize" med OneRepublic. Sedan dess har jag lyssnat och älskat deras singlar, men jag har aldrig lyssnat på hela album. Det blir ofta så med mig, jag har aldrig tålamod att lyssna igenom ett helt album utan lyssnar på enstaka låtar av artister som jag snappar upp någonstans. Dock har jag blivit bättre på att ge artister och band a fair chance och lyssnar på hela album.
 
Nu har jag i alla fall lyssnat på OneRepublics nya album, så bra alltså. Känner att mitt gamla beroende av detta band är på väg tillbaka, med glädje.
 
 



kall orientering
Publicerat den

Idag hade jag ingen vanlig skoldag utan istället hade jag orienteringsdag. Var ganska nervös innan faktiskt då orienteringen är en så stor del av idrotts-betyget, men jag kände att det gick väldigt bra ändå! Det hjälper ganska mycket när det är så många människor ute samtidigt, det är alltid så att man ser någon annan när man är nära en kontroll. Så det är skönt att veta att det är svårt att tappa bort sig helt i alla fall.
 
Jag slutade vid tolv tror jag och tog nästa pendel hem. Ville bara chilla idag, det har varit så mycket att göra med precis allting så jag inte har haft tid att bara ta det lugnt. Skönt att få vila en liten stund idag.
 
 



happy fall, y'all!
Publicerat den

Nu är det väl ändå höst på riktigt? Äntligen!
 
 
 



movietime och sleepover
Publicerat den

Idag efter skolan så tog jag pendeln in till Göteborg tillsammans med Mathilda, Pontus och Viktor. Vi gick sedan och såg Monsters University i 3D, lite tisdags lyx sådär. Jag har redan sett den förut, när jag var i USA, men jag tyckte den var så bra så jag ville se den igen haha. Jag har en hung-up på Disney. Efter filmen så sa jag och Mathilda hejdå till killarna och åkte hem till mig. Nu är det sleepover som gäller och uppladdning inför orienteringsdag imorgon! Frågan är hur det kommer gå...