CUPCAKES PÅ HEMKUNSKAPEN
Publicerat den







VOLLEYBOLL PROFFSET
Publicerat den


Igår fick jag även möjlighet att träffa Elsa då hon och hennes volleyboll lag är här i Göteborg för att spela SM. Jag, Linda och Hanna stannade för att se en match och de vann den! Väldigt bra spelat och kul att titta på. Jag har dock inte pallat redigera bilderna så ni får dom som de är.



TJEJMIDDAG
Publicerat den

Igår firade vi Linda i förskott med en tjejmiddag hemma hos henne, jag hade en otroligt kul kväll! Det var längesedan jag skrattade så mycket. Jag fick även chansen att träffa lite nya människor! Vi pratade, lagade mat, åt godis, skrattade, umgicks, åt kladdkaka, fotade, sjöng och Linda öppnade alla sina presenter.
 
Tack för en bra kväll!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



MELLANMÅL
Publicerat den

 



STUDIEBESÖK
Publicerat den









PEACE BRO
Publicerat den

 
 



MY DAY
Publicerat den

Halloj! Min dag började med ett nationellt prov i engelska. Vi skulle skriva en uppsats om Sverige, tycker nog att det gick väldigt bra! Efter några ganska sega lektioner slutade vi och då gick jag, Linda, Mathilda och Anna för att köpa glass. Kändes väldigt somrigt! Efter det har jag gymmat, pluggat och funderat på om jag ska köpa mig lite mineralpuder. Någon som har provat det? Jag har hört väldigt mycket om det och jag tror det skulle passa mig. Nu blir det One Tree Hill (så otroligt mycket standard)!









SUNNY DAY
Publicerat den

 
 
 
 



ESPRESSO HOUSE
Publicerat den

 
Jag har ganska precis kommit hem från Espresso House där jag spenderat min eftermiddag med Hanna. Det är verkligen vårt stamställe, känns som att vi är där konstant haha. Vi fikade, pluggade och pratade. Hon är nog en av de personer som vet mest om mig, så det är väldigt skönt att snacka med henne om saker då hon redan vet mycket.
 
Nu ska jag plugga lite, redigera några bilder och sedan kolla på One Tree Hill.
 
 
 



BREAKFAST
Publicerat den


Tänkte att jag skulle lyxa till det lite idag så jag stekte mig lite äggröra, bacon och gjorde en smoothie. Frukost är nog mitt favoritmål och jag skulle nog inte klara av dagen utan något att äta på morgonen.
Jag har precis kollat på ett avsnitt av One Tree Hill men nu ska jag köra igång med plugget!



MITT RUM
Publicerat den