Favoriten
Publicerat den






Biomys
Publicerat den

Denna kalla lördagskväll har jag varit på bio, Catching Fire. Äntligen! Har längtat efter den filmen sedan första filmen, älskar både böckerna och filmerna. Jag blev inte ett dugg besviken, bara imponerad. Sedan blev det ett restaurang besök, fick inte i mig så mycket efter allt godis och popcorn hehe.






Yeah it's freaking Friday
Publicerat den

Idag är det äntligen fredag och jag har fått två prov avklarade, speciellt skönt är det med matteprovet som jag har haft ångest inför i stort sett hela terminen. Dessutom kändes det ganska bra! Mina planer för kvällen funkade inte så nu har jag planerat om en kväll med mig själv, pizza, film och godis. Tror jag ska se Hungerspelen och ladda upp inför imorgon så jag ska se Catching Fire på bio! 






Vad ska man ha för rubrik?
Publicerat den

Idag har det som vanligt varit skola, dock gick jag hem vid ett eftersom jag hade sjukt ont i magen och var även illamående. Fast det har gått över lite så det blir skola imorgon! När jag kom hem så kollade jag på lite serier och sedan pluggade jag. Har två prov imorgon och två nästa vecka, sedan blir det ganska lugnt med plugg och så tror jag. Skönt. Bjuder på en liten bild på två av mina bästa kompisar, roliga människor. 






så otroligt bra, can't handle this
Publicerat den




Så fina
Publicerat den







Dagens/New in
Publicerat den

Igår fick jag hem det linne jag beställde av H&M från deras kollektion med Isabel Marant, den jag skrev om förra veckan. Så idag blev det linnet tillsammans med min kofta från BikBok och mina svarta jeans.







MINDAFOOD
Publicerat den

Idag så gjorde jag och Linda ett litet parodi konto med oss och mat, gå gärna in och följ oss på instagram @mindafood !






Espresso House och öppet hus
Publicerat den

Efter dagens skoldag så fick jag sällskap hem av Mathilda, vi gick sedan till Espresso House för att fika och för att plugga. Efter någon timme eller två så gick vi till ett gymnasium som ligger väldigt nära mig för att gå på deras öppna hus. Det var ganska bra, men jag tycker den skolan jag var på i lördags var bättre. Det kanske blir ett andrahandsalternativ! 






Nu kör vi måndagen ut
Publicerat den

Jag sitter just nu i soffan och kollar på ett avsnitt av "Orange is the new black", käkar lite gör jag också. Snart ska jag iväg och träna på Friskis och Svettis. Sedan blir det väl hem och plugga, som vanligt alltså. Har ni haft en bra måndag?








Typisk söndag
Publicerat den

Så här ser de flesta av mina söndagar ut: Träning, dusch, plugg, tv-serie tittande och en massa måltider där emellan. Nu kör vi en till vecka av skola!






Jul på Liseberg
Publicerat den

Denna lördag började med ett besök på ett gymnasium här i Göteborg. Jag älskade det! Lärarna verkade hur bra som helst och lokalerna var fräscha. Tror att det lutar mot det just nu. Sedan åt vi amerikans brunch, förstår ni hur gott det var? Fast det slår ju inte the real thing i USA. Sedan gick vi till Liseberg! De öppnar ju den här helgen så det är inte så mycket folk än, så man får ju passa på! Det var mysigt att gå där innan det blir så himla kallt också, fast jag tror att det blir många besök där i år!






Iphoneeeeeee
Publicerat den

Idag så kunde jag hämta min IPhone, wiiiieeee! Så vi kan säga att jag har varit ganska osocial denna fredagskväll. Förutom att sitta med mobilen så har jag kollat på Dumma mig 2, älskar de filmerna! Imorgon ska jag på öppet hus på ett gymnasium inte så långt här ifrån, sedan ska jag äta amerikansk brunch. Blir nog en bra helg!










lyssnalyssnalyssna
Publicerat den

 
 
 
 



torsdag va?
Publicerat den

Shit va segt det va att gå upp i morse, trodde dessutom att det var fredag... Gjorde ju inte saken bättre precis. Dock blev dagen väldigt bra, ovanligt bra nästan. Det hände en massa kul på lektionerna och på alla raster. Fick även skjuts hem, älskar när jag slipper åka pendel haha, behöver lite variation! Sedan har jag väl inte gjort så mycket, följde med för att handla lite mat och sedan har jag mest pluggat.
Imorgon har jag engelska prov, önska mig lycka till!
 
 
 



minnen
Publicerat den




gårdagens val
Publicerat den

 
Skjorta, Gina Tricot.
Halsband, Forever 21.
Jeans, Dr. Denim.
 



min onsdag
Publicerat den

Idag gick jag till skolan, känner mig mycket bättre faktiskt! Jag hade sovmorgon, sedan hade jag två och en halv lektion innan det var dags att sluta. Lärarna skulle på någon kurs så jag slutade vid ett ungefär! Mycket skönt. Dock så känner jag mig fortfarande trött så jag åkte hem direkt och la mig i soffan för att kolla på "Orange is the new black", rekommenderas! Ganska händelselös dag om jag sammanfattar lite. Nu pluggar jag lite och lyssnar på Antons nya singel! Myser helt enkelt.
 
 
 
 



at the moment
Publicerat den

Jag ligger just nu och kollar på lite videos på youtube, något jag aldrig brukar göra. Eller rättare sagt så lyssnar jag på covers gjorda av The Vamps, som även var med i det förra inlägget. Jag hittade dessa killar när jag tidigare idag kollade på MTV, där de poppade upp. Jag känner att jag håller på att fastna...
 
Jag har varit hemma både idag och igår, det enda jag har gjort är att kolla på serier och filmer. Mys! Dock är jag ganska trött på det nu så det blir nog skola imorgon, jag känner att jag mår tillräckligt bra för det. Nu ska jag snart gå ner till mina föräldrar och umgås lite.
 
 
 
 



mina nya favoriter
Publicerat den




close up
Publicerat den


Lyssna på en preview av Antons nya singel "Close Up" här: http://www.scandipop.co.uk/anton-ewald-close-up-preview/ 



världens bästa pappa
Publicerat den

 



söndag
Publicerat den

Jag har inte mått så himla bra den här helgen, det gjorde jag inte i morse heller men jag åkte med mamma till Frölunda Torg i alla fall. Jag behövde lite nya grejer och jag tänkte att jag kanske skulle bli lite piggare av att komma ut. När vi sedan kom hem så fastnade vi i hissen... Och vi satt där i 1,5 timmar... Dessutom mådde jag verkligen inte bra och jag behövde även gå på toa. Det var ett helvete. Nu ligger jag i äntligen min säng med feber och väntar på en pizza. Ha en bra kväll!
 
 



Isabel Marant pour H&M
Publicerat den

På torsdag släpps Isabel Marants samarbete med H&M i butik och då får dessa klädesplagg mer än gärna flytta in hos mig. Dock tror jag att jag får välja ett eller två plagg eftersom inget är speciellt billigt. Eller så köper jag allt och lämnar tillbaka det som inte passar eller som jag inte gillar. Byxorna är nog mina favoriter i alla fall! Om jag ska köpa så får det nog bli på internet då jag inte tänker stå utanför affären och tjurrusa till alla kläder, har ju skola att tänka på...
 
 
 
 
 
 



fredagkväll
Publicerat den

Idag hade jag en typisk fredagskväll. Filmer, middag, Idol, familj och naturgodis. Mycket mysigt! Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Gossip Girl och sedan ska jag nog sova, är väldigt trött.
Imorgon ska jag vakna, göra i ordning mig och sedan ska vi gå ut och äta frukost någonstans. Älskar att äta frukost ute på helgen!
 
 



kortspel
Publicerat den

Just nu har jag lunchrast så jag sitter med mina friends i skolans cafeteria och spelar lite kort. Så skönt att bara slappna av på fredagar. 
Efter skolan kommer pappa hämta upp mig och så kommer vi åka hem. Sedan ska vi slappa i soffan och ha en filmeftermiddag, det brukade vi alltid ha förut när jag inte slutade vid fyra. Idag får jag skippa min sista lektion så då passar vi på! 
 





inte en lugn stund
Publicerat den

Idag har jag varit i skolan som alla andra elever i Sverige förutom de som är sjuka, lediga eller de som skolkar. Det har varit väldigt mycket idag, känns inte som att jag har vilat en enda gång. Det var mycket på lektionerna hela dagen (satt till och med och pluggade på rasten) och sedan hade jag prov på de två sista lektionerna. Jag var i något slags adrenalin land under den tiden haha, jag brukar alltid få kickar av prov som gör att jag kan tänka lite bättre vilket är väldigt bra. Fast det var jobbigt med prov precis efter varandra, jag hann liksom bara käka en macka innan det var dags för nästa uttömning av hjärnan.
Efter skolan åkte jag i alla fall buss till gymmet med Sophia, det var väldigt skönt att få anstränga sig lite fysiskt efter allt tänkande. Det var väldigt mysigt också. Efter det åkte jag hem och sedan dess har jag käkat, duschat och pluggat. Jag har även hunnit med att vila lite i soffan, det behövde jag. IMORGON ÄR DET FREDAG!
 
 
 



mitt smink
Publicerat den

Jag fick en fråga för en stund sedan vilket smink jag använder och om jag kunde lägga upp bilder på bloggen, så här kommer det inlägget! Jag använder inte speciellt mycket smink eftersom jag vill se naturlig ut men ändå fräsch. Jag är inte heller något sminkproffs men jag försöker haha.
 
BB-Cream, Garnier
Mascara, L'oréal Paris
Eyeliner, The Body Shop
Ögonbrynspenna, Isadora
 
 



plugga tills du dör
Publicerat den

Idag har jag pluggat ända sedan jag kom hem. Jag två prov imorgon varav ett är ganska stort, så pappa har även förhört mig på en massa. Det hjälper alltid för mig för då får jag självförtroende och fattar att jag faktiskt kan det jag ska kunna. Så då brukar jag kunna gå in i lektionssalen utan någon oro.
 
Snart ska jag och pappa iväg på öppet hus på ett gymnasium här i närheten. Jag har än inte varit på något öppet hus, de flesta skolor har sina nu i november. Så det är nu det börjar och jag har några fler inplanerade i veckorna framöver. Så jag kommer nog hitta skolan för mig!
 
 



gårdagens mikaela
Publicerat den


Skjorta, Zara
Linne, Gina Tricot
Jeans, Dr. Denim
 



höstbild med typiska löv
Publicerat den


Den här bilden tog Hanna när vi var ute och fotograferade, tycker den är riktigt fin faktiskt. Min plånbok är från Monki och signaturen är av Anton, perfekt match haha.



vill ha från monki
Publicerat den

 



ishallen
Publicerat den

Idag var vi i ishallen på idrottslektionen, jag är där super sällan så det var riktigt kul faktiskt! Väldigt ovant men skoj! 





Detta är faktiskt ett mobilinlägg, fick låna Lindas mobil pågrund av att appen för android är sämst. Vi får se om detta blir bättre!




mitt första iphone skal
Publicerat den

Idag kom denna goding hem till mig i min brevlåda. Jag är väldigt nöjd även om bilderna kanske är liiite suddiga, men kvalitén på skalet verkar väldigt bra! Känns även som att det representerar mig och mitt liv ganska bra, det tycker jag är kul. Nu väntar jag bara på själva IPhonen!
 
 



chillar med en smoothie
Publicerat den

Nu är första skoldagen efter lovet avklarad. Det var jobbigt att gå upp i morse och mina ögon sved av trötthet. Jag hade svårt att somna igår också, typiskt mig. Nu ligger jag i alla fall i min säng och äter lite mellanmål och laddar inför en joggingrunda. Hoppas ni har en bra måndagkväll!
 
 



söndag
Publicerat den

Idag har varit en typisk söndag, där man bara går runt i mysbyxor hela dagen. Jag har gjort många saker som jag verkligen behövde få gjort, t.ex. plugga i någon timme eller. Även om det är jobbigt för stunden så är det ju otroligt skönt när man är klar. Just nu ligger jag i min säng och har lite söndagsmys med Gossip Girl. Jag har faktiskt inte en sådan extrem söndagsångest ännu, kan ju vara för att jag inte har varit i skolan på tre veckor. Dock är jag inte så jätte taggad på att gå upp tidigt imorgon, kommer sakna mina sovmorgonar.
 
 
 



kedjad
Publicerat den

 
 
 



nybakade lussekatter
Publicerat den

Idag har jag och mamma bakat lussekattar! Vi båda älskar julen så vi brukar tjuvstarta lite med allt, men mest med glögg och lussebullar! Just att baka lussekatter hör ju lite julen till och det är en stor tradition hemma hos mig. Jag skulle aldrig tänka att vi något år går till ett konditori och köper på oss över julen. Nej, de måste faktiskt bakas from scratch. Årets upplaga av saffransbullar (gud vad många namn på samma bulle) blev riktigt goda och lyckade!
 
 



plugg och sims
Publicerat den

Jag vaknade ganska sent idag så det känns inte som att jag har hunnit att göra så mycket. Nu på eftermiddagen så pluggade jag en timme eller två och spelade lite sims, är lite beroende just nu... Sedan har jag ätit tacos (!) med familjen och sedan blev det Idol. Även om jag inte är så engagerad i det så är det ändå lite mysigt!