skype med de bästa
Publicerat den

Var som sagt på gymmet idag efter skolan, lämnade även in min cykel på verkstaden eftersom den har fått punka... Just nu sitter jag i min säng och pratar med medlemmarna i The Melth på skype, bästaste.
 
 



måndagsångest
Publicerat den

Idag är det skola igen efter den som vanligt korta helgen... Den här helgen har gått otäckt fort. Nu är det nya tag med skolan och alla läxor, kuuul... Efter skolan drar jag nog till gymmet en stund, får se om jag drar med mig någon eller om jag får gå själv. Jag har fortfarande gymkort i Kungsbacka, staden jag flyttade från, så det blir till att gå på gymmet efter skolan för jag har ingen lust att åka 30 minuter för att träna haha.
 
Lycka till med denna måndag! It will get better...
 
 
 
 
 
 
 



söndag
Publicerat den

Idag har jag väl inte gjort så mycket mer än att ha tränat och vinkat av Tove vid tåget. Kommer sakna den människan så mycket, kommer sakna alla jag träffat den här helgen. Det finns så mycket fina människor i mitt liv så det är sjukt, älskar er alla så mycket.
 
En av de mest minnesvärda helgerna i mitt liv.
 
 



listen up
Publicerat den

Detta var min favoritlåt av Anton när hans EP kom ut i maj. Jag var en av de som fick höra den för första gången i Varberg i våras. Det här är klippet från igår när han sjöng sticket till mig, han är så bra.
 



anton är bäst
Publicerat den

Idag har jag varit och sett Anton i Partille på ett köpcentrum. Ååh, vad jag har saknat honom och alla människor. Vi stod längst fram i mitten som vanligt och sedan var det signering och även kramar. Han sjöng även sticket i Can´t Hold Back till mig vilket aldrig är fel, har totalt fått tre stick haha. Så bra dag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Gästinlägg av världens bästa AKA Tove Söderlind
Publicerat den

Mikaela ligger i sin säng och jag försökte plugga innan hon tvingade mig att gästblogga eftersom att hon ville att någon med väldigt mycket #SWAG skulle blogga åt henne. Idag kom jag till Göteborg från Växjö cirkus kl.16.30. Imorgon ska vi se Anton och donka på donken för att vi kan. Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva men jag ska dra en historia om en tant bredvid Mikaela på Lotta På Liseberg när Anton var där. Goda tider.
 
Det hela började med att Mikaela och Linda trodde dom hade släppt alla platser som inte var upptagna, så Mikaela satte sig på en ledig plats bredvid Linda, Malle och Fille. Efter ett tag kommer det en kvinna, och säger till Mikaela att hon tagit hennes plats. Mikaela säger att dom släppt biljetterna och man får sätta sig på dom lediga platserna. Efter ett tag kommer kvinnan tillbaka tillsammans med en vakt som hon gått och sagt till. Så vakten sa till Mikaela att hon fick flytta sig, så kvinnan kunde få sin plats. Linda, Malle och Fille flyttar in ett steg så Mikaela kan sätta sig. Efter ett tag börjar kvinnan eller ah, tanten, skrika ungjävel till Mikaela, samtidigt som hon satt och pratade med någon i telefon. Hon upprepade flera gånger i telefonen hur ungjäveln hade tagit hennes plats. Kvinnan blir argare och argare i telefonen och vänder sig sen om till Mikaela och börjar prata om vilken ungjävel. Sen så fick kvinnan för sig att hon skulle be om ursäkt till Mikaela och säga att det var absolut inte meningen att kalla henne ungjävel. Upprepade gånger ber hon om ursäkt och talar sedan om för Mikaela att hon själv har barn, och att hon absolut inte skulle vilja att hennes barn uppträdde så. Flera gånger under sändning så blir kvinnan sur på att vi sjunger med, att vi hoppar, så att hon inte ser. Buhu, det är så synd om stackarn. Hon börjar sedan slita i mig när vi ställt oss upp på stolarna för att se Anton under hans allsång. Med andra ord kvinnan var helt ur vettet. Men det kände vi inte att det var särskilt nödvändigt att skriva henne i ansiktet. Däremot var den här dagen väldigt bra, även pga kvinnan som hade PMS. Vi hade otroligt roligt och fick se Anton uppträda i kjol. Det här var även första gången jag och Mikaela träffades och det har hänt mycket sedan dess.
 
Imorgon så ser vi återigen Anton tillsammans, men också med våra vackra vänner Elsa, Linda och Hanna. Mikaela är väldigt taggad och kan inte sova därför att hon ska få krama Anton imorgon. Det blir antagligen sista gången vi ser honom iår. Vilket är väldigt synd, då vi fått väldigt mycket fina minnen från alla Anton-spelningar i sommar. Det har varit ett otroligt roligt år och jag är väldigt glad över att få lära känna Mikaela. Nu ska jag avrunda detta inlägg och fortsätta plugga, men sist vill jag bara säga att Robin Haghi är vacker.
 
Tack för mig!
 
 



it´s cold outside
Publicerat den

 

Mössa, Aliexpress
Halsduk, Gina Tricot
Jeansjacka, Forever 21



plugg på espresso house
Publicerat den

Just nu sitter jag tillsammans med Mathilda på Espresso House och pluggar stenhårt, tänkte att jag skulle ta en liten paus för att uppdatera er lite. Vi har haft väldigt mycket att göra denna vecka i skolan. Flera inlämningar, läxförhör, redovisningar och vanliga läxor. Det är bara att jobba på och försöka göra sitt bästa! Hur är det med er andra? Mycket att göra i skolan?
 
 
 
 



yesterday
Publicerat den

 
 

Kofta, BikBok
T-Shirt, Monki
Jeans, Dr. Denim
Skärp, marknadsfynd



lite tankar om träning
Publicerat den

Idag var jag på gymmet tillsammans med en kompis, Emilia, och det var nog det bästa träningspasset på länge! Jag kommer ha en grym träningsvärk imorgon... Haha. Det var inte bara ett bra pass utan det var så kul att vara där med någon annan! Jag brukar nästan alltid träna själv numera.
 
Jag har tränat så länge som jag kan minnas, fast när jag var tre och gick på barnjympa så var det inte så himla hård träning kanske. Mina träningsrutiner har gått lite upp och ner genom åren men nu på sistone så tränar jag 4-5 gånger i veckan. Jag mår mycket bättre av det, får en massa energi och blir mycket gladare. Det är så jobbigt ibland att veta att man ska ut och springa det första man gör när man kommer hem efter en lång dag i skolan, men då är det så skönt efteråt när det är gjort!
 
Nu ser jag fram emot hårdare träningspass på gymmet och längre steg i löparspåret! Hello träningsvärk!
 
 



ny gosig tröja
Publicerat den


BikBok, 199 kr



han har gjort det igen
Publicerat den

Antons akustiska EP , A-Coustic, släpptes igår och jag lyssnar nästan ständigt på den i mina hörlurar, varvat med lite Avicii haha. Älskar att han har släppt akustiska låtar så att man verkligen får höra hans röst och den utveckling han har gjort. Det har varit många som sagt att han inte kan sjunga och genom denna EP får han en chans att verkligen visa de som kritiserar att de har fel!
 
 
 
 
  



rummet som är mitt
Publicerat den


Så här ser mitt rum ut för tillfället. Det som är kvar att göra är att hänga upp en spegel, några tavlor, kanske lägga dit en matta, göra klart garderoben så den får dörrar, sätta upp en hylla för min teve och sätta upp ett nattduksbord. Det kanske låter som mycket men det är inget i jämförelse med vad vi gjort i helgen!
Jag är själv väldigt nöjd med hur mitt sovrum ser ut, jag har planerat det ganska länge haha. Vad tycker ni?
 



förlåtförlåtförlåt
Publicerat den

Hej kompisar! Ska börja med att be om ursäkt för mitt urusla bloggande. Det var en kabel till vårt modem som gick sönder i flytten så jag har alltså inte haft något internet på datorn. Mitt internet till mobilen är slut så där kunde jag inte heller blogga... Nu har det i alla fall kommit hit en tekniker som har fixat modemet så nu kommer allt bli som vanligt igen!
 
Om vi går tillbaka till flytten så har allt gått jättebra! Mitt rum är numera hyfsat klart med säng, nytt skrivbord och en halvklar garderob. Bara lite hyllor, tavlor, spegel, nattduksbord och att göra klart garderoben kvar. Jag har även packat upp alla mina flyttkartonger, så skönt. Det är så kul att se allt hamna på plats. Jag tänkte ta lite kort på det imorgon och lägga upp här, om ni skulle vara intresserade av det. Nu ska jag återgå till mitt pluggande!
 
 
 
 



work in progress
Publicerat den






snart en äkta göteborgare
Publicerat den

Imorgon går flyttlasset! Wiiiieeee, vad det ska bli kul och spännande! Här hemma är det just nu kaos med flyttkartonger överallt, det är även svårt att använda vissa saker eftersom de är nedpackade... Jag var innan tvungen att använda ett kakburkslock som tallrik haha. Det mesta i mitt rum ligger nu i kartonger, bara möblerna kvar att skruva isär.
 
Jag har även helg nu eftersom jag har studiedag imorgon och sedan tagit ledigt från skolan på fredag så jag ska kunna vara hemma och hjälpa till att packa upp. Sköööööönt.
 
 



obey obey obey
Publicerat den

Idag hämtade jag mitt andra paket från aliexpress! Det jag beställde delades upp i tre paket, nu har jag fått två av dom men väntar fortfarande på det tredje. En Obey-tröja är något jag länge velat ha, men inte hittat någonstans. Nu har jag en äntligen och den kommer bli väl använd nu när det är lite kallare ute.
 
 
 
 



Weird day
Publicerat den

Ganska annorlunda dag för mig. Jag har bara en och en halv lektion i skolan idag, det är även skolfoto och sedan ska jag springa skoljoggen. Som tur är det just i den ordningen, först skolfoto sedan jogging haha. Sedan ska jag hem och packa det sista innan flytten, känns extremt konstigt att veta att detta är min sista dag i huset jag bott i så länge. Hoppas det blir bra med lägenheten, jag har aldrig bott i lägenhet så det blir något nytt, och att det funkar bra att pendla till skolan. Jag har valt att gå kvar på min nuvarande skola, känns väldigt dumt att byta när jag går i 9:an och trivs med klassen och så. Hoppas ni får en bra dag!
 
 
 
 
 
 



I want
Publicerat den

'
Dessa saker skulle jag inte tacka nej till! Fjärrutlösaren och stativet skulle passa bra att ta bilder med till bloggen, porträttbilder och så. De blir nog mina nästa köp, när jag fått lite pengar haha. Sedan har jag läst väldigt bra recensioner om objektivet, det är väldigt bra pris på det för att vara ett objektiv.



Why so serious?
Publicerat den




Ny hårfärg
Publicerat den

Var hor frisören idag och fyllde i min ombre. Nu är jag nöjd, haha. Jag hatar verkligen att gå runt i saker man inte känner sig bekväm i, vare sig det är kläder, skor eller hårfärg/frisyr. Do you guys feel me?  Här är några bilder på resultatet. Det är just nu lite kantigt, men det kommer ordna sig efter några tvättar. Det blir nog riktigt bra det  här.  



Älskade body mist
Publicerat den

 



Hårtips
Publicerat den

Denna produkt för håret använder jag dagligen, den funkar super! Den är värmeskyddande, skyddar hårfärgen och den får ordning på håret när allt bara spretar. Jag tror den finns att köpa i alla hårsalonger, kostar lite över 100-lappen. Så värt pengarna.
 
 



Spelning
Publicerat den

Jag trodde inte att jag skulle få se Anton igen på ett bra tag, men han kommer till Göteborg om mindre om två veckor! Jag blev ganska glad när jag fick reda på det om vi säger så. Detta betyder också att The Melth (gruppnamnet för mig, Elsa, Linda, Tove och Hanna) antagligen kommer återförenas.
 
Att först köa med dessa människor för att få platser längst fram och sedan se Anton uppträda kallar jag äkta lycka. Det är riktigt svårslaget.
 
 



Ny design
Publicerat den

Jag antar att ni har sett jag har ändrat designen lite, vad tycker ni?  Jag blir som sagt lätt trött på saker. Jag var inte helt nöjd med den förra heller, men nu är jag faktiskt nöjd. När jag väl har börjat med en design så måste jag göra färdigt den, jag satt därför ett antal timmar vid datorn igår...
 
Vad händer för er idag då? Själv ska jag nog träna och plugga, det är ganska standard för mig på söndagar.
 
 



My new place
Publicerat den

Om mindre än en vecka så flyttar jag in till Göteborg, det är något jag har längtat efter. Att bo i en större stad och få lite miljöombyte (tröttnar som sagt lätt på saker). Skälen är många till varför det ska bli kul att flytta.
 
Idag har vi i alla fall varit på IKEA och köpt en hel del saker och möbler. Jag har blivit ganska inrednings-tokig så jag älskar att gå runt där haha. Sedan har vi även varit i vår nya lägenhet och städat lite och så, då tog jag lite kort både där och sedan lite på kvarteren runt omkring. Mindre än en vecka alltså.
 
 
 
 



Lovelovelove
Publicerat den

 



New in
Publicerat den

Beställde några saker från aliexpress.com för ett tag sedan, idag fick jag hem tre av de sex saker jag då beställde.
Som jag har längtat.
 
 
 



Mina fina klasskompisar
Publicerat den

Idag har jag varit på "Evert Taubs värld" som är ett slags museum som ligger i Liseberg. Det var på skoltid så jag åkte dit med klassen, vi håller på att jobba om Evert i svenskan så då tyckte min lärare att det var en bra idé att åka dit. Utanför Liseberg så passade jag (och även min kompis Calle, han har tagit några av korten) på att knäppa lite foton på alla, kul att ha lite kort av alla när vi sedan slutat 9:an.
 
 
 



Once I was in paradise
Publicerat den

 
 
 



Min önskelista
Publicerat den

 
All black, allt från Gina Tricot.



9/11
Publicerat den

Idag för 12 år sedan så inträffade attacken mot World Trade Center i New York. Även om jag själv var för liten för att komma ihåg något från den dagen så är det något alla känner till. Det är något alla hör om och berörs av. Jag hoppas verkligen att världen aldrig glömmer den dagen, att vi fortsätter att hedra de människor som vi förlorade.
 
Never forget.
 
 
 
 
 
 
 
 



Snart frisk, hoppas jag
Publicerat den

Mår inte så bra idag heller, vad är det med den här förskylningen egentligen? Tog mig i alla fall till skolan i tid för min redovisning, som då blev inställd... Så typiskt. Men men, fick i alla fall träffa några kompisar en liten stund.
 
Now I´m back in my sofa!
 

Är det något ni vill att jag ska skriva om eller något ni vill läsa mer av? Kommentera gärna!

 



Miss this
Publicerat den


The Melth for the win!
 



Fortfarande soffan som gäller
Publicerat den

Jag är även idag hemma från skolan och sjuk. Fast jag mår lite bättre idag så det blir nog skola imorgon, har en viktig redovisning som det inte är så bra att jag missar. Ska bli lite skönt att komma upp ur soffan...
 
Jag har ett tips till er som också är förkylda förresten, är det inte väldigt många som är det just nu? Det är att dricka varm mjölk med ungefär en sked honung i. För mig är det bara det som hjälper när jag har ont i halsen.
 
 



Ny ombre
Publicerat den

Efter jag hade skaffat ombre så var jag väldigt nöjd med den, men sedan när jag tog mig en ordenlig titt på mitt hår någon dag efter så blev jag lite missnöjd. Det är svårt att förklara men det är inte riktigt ombre eftersom det är mörka slingor av mitt hår som förstör det hela lite. Min frisör färgade min utväxt samtidigt och det var därför det ser ut så här. Nu har jag i alla fall beställt en ny tid nästa vecka så hon ska färga om ombren lite. Ska bli kul att se hur det då ser ut!
 
 



Still sick
Publicerat den

Jag blev aldrig något bättre igår, snarare sämre. Så det kändes inte som att det var någon idé att ens försöka gå till skolan. Bättre att vara hemma och vila upp sig, så slipper man smitta andra också. Idag blir det nog mycket att ligga i soffan men jag ska försöka plugga lite också. Hoppas ni får en bra måndag!
 
 
 



Sunday
Publicerat den

Vaknade i morse med en förkylning och halsont, usch. Idag hade jag tänkt att städa hela huset, för att tjäna lite pengar, och även träna. Blir inget av med det utan istället tänker jag spendera resten av dagen i min säng med Pretty Little Liars, mysigt. Nu satsar jag på att bli frisk tills imorgon.
 
 
 
 



Fotografering
Publicerat den

Nu när jag har fått tillbaka min kamera så har jag bestämt att jag verkligen ska bli bättre på att fota. Jag ska ta med mig systemkameran oftare så jag får möjlighet att öva men också för att ge er läsare en snyggare inblick i mitt liv. Det blir roligare att ta tag och förbättra mig inom fotografering nu när jag har den här bloggen, så jag kan får möjlighet att visa mina bilder för andra och inte bara ha dom för mitt eget nöje.
 
Hoppas ni följer med mig på min resa mot bättre bilder!
 
 



Lördag
Publicerat den

Tack för en bra dag!



Min önskelista
Publicerat den

Marc Jacobs by Marc Jacobs / Kjell & Company / Monki
 



Dagens Mikaela
Publicerat den

Snart åker jag in till Liseberg tillsammans med Linda där vi sedan ska träffa Ebba och Hanna. Har inte träffat Ebba på hela sommaren så det ska bli skoj att se henne igen! Kommer nog inte kunna vara där så jättelänge eftersom jag ska träffa Mathilda sedan ikväll, men jag hinner i alla fall hänga med girlsen ett tag. Hoppas ni får en bra lördag!
 
 



Saknar sommaren
Publicerat den

Den här bilden representerar en del av min sommar. Den del i slutet av sommaren där jag var på minst en spelning per vecka. Den del av sommaren jag saknar med hela mitt hjärta. Förutom att vara i USA så var det jag höll på med under min tid av detta sommarlov, jag åkte till olika städer i Sverige tillsammans med massa underbara människor för att se Anton (och även hans dansare Alex och Robin) gå upp och göra sin grej på scenen. Stå där längst fram vid kravellstaketet och skrika sig hes, samtidigt som man hoppar upp och ner tills det känns som att man sprungit en mil. Detta är en av de saker jag saknar som allra mest.
 
 



New shoes
Publicerat den

Idag köpte jag mina efterlängtade boots, Johnny Bulls. Slog till på ett par svarta med en stjärna i nitar, lite mer speciellt än ett par vanliga bruna eller svarta. De kommer användas flitigt i höst/vinter!
 
Förresten, jag har fått tillbaka min kamera! Nu är den lagad, eller rengjord kanske man ska säga. Så jag passade på att "inviga" den med ett par bilder på skorna.
 
 
 
 
 
 



It´s friday!
Publicerat den

Tycker nästan fredagen är veckans bästa dag, man har ju hela helgen framför sig! Eller okej, lördagen tar nog hem priset. En andraplats är inte så dåligt det heller! Den här helgen ska jag vara på Liseberg tillsammas med mina polare Linda, Hanna och även Ebba som kommer hit från Estocolmo. Sedan ska jag och en annan kompis, Mathilda, ha filmkväll och sleepover. Sedan har jag inte så mycket mer inplanerat, får se vad som händer helt enkelt.
 
 



Skolan
Publicerat den

Jag har alltså i år börjat 9:an och jag har alltid tänkt att det inte kommer bli så mycket mer i skolan och så, men jag har nog ändrat uppfattning om det. Direkt när vi var tillbaka från sommarlovet så var det grupparbete, uppsatser, diagnoser osv. Take it easy liksom, vi har precis varit lediga i två månader. Redan nästa vecka så ska vi ha vårt första prov, muntligt i och för sig men ändå. Det känns som att matten har blivit svårare också, det är ett ganska stort steg mellan 8:an och 9:an. Tror att det lugnar ner sig lite ju längre in i terminen vi kommer, att man kommer in i det lite mer. Hoppas verkligen det.
 
 



Johnny Bulls
Publicerat den

Jag hade tänkt att köpa ett par Johnny Bulls igår, det fanns bara ett problem och det var att de inte hade ett par i min storlek... Så typiskt. De kommer antagligen få in dom i slutet av veckan, men man vet aldrig när någon som jobbar i en affär säger så för de kan lika gärna komma om tre veckor. Så nu funderar jag på att beställa på internet, men jag är inte helt hundra på vilken storlek jag har så då kan jag lika gärna vänta. Sedan har jag ett till problem, vilken färg och höjd ska jag ha? Nitar eller inte?
 
Hjälp mig!
 
 
 
 
 
 



Klocka
Publicerat den

Den här klockan, eller armbandsur som det så fint heter, köpte jag för några dagar sedan. Jag har letat ganska länge efter en klocka och jag har kollat mycket på de varianter från Marc Jacobs och Michael Kors. De kostar ju ganska mycket och det betyder att jag måste spara, vilket jag inte är speciellt bra på haha. Så nu bestämde jag mig för att det var slut på de drömmar om att jag ska lyckas spara ihop tillräckligt mycket pengar och så köpte jag en budgetvariant istället. Jag är en sådan "köpa många fast billiga saker" människa, tror ni kommer märka av det framöver haha. Och som sagt, hoppas ni står ut med bilder tagna med min mobil...
 
 Gina Tricot, 199 kr



Liten förklaring
Publicerat den

Tänkte bara berätta varför det endast är dåliga mobilbilder jag lägger upp här på bloggeloggen, jo det är för att min systemkamera (Canon Eos 1100D) just nu är inne på lagning. Så fort jag får tillbaka den så blir det mycket bättre bilder! Tänker dessutom införskaffa mig både ett stativ och en fjärrutlösare, så bilderna kommer alltså bli bättre. Det är väl det jag ville säga haha, hoppas ni står ut så länge!
 
Finaste killarna på Lotta på Liseberg i somras.
 
 
 
 
 



Selfies
Publicerat den

 



Ombre
Publicerat den

Idag har jag varit hos frisören och numera har jag ombre (säger man så?). Det är något jag innan tyckt har varit väldigt snyggt på andra och jag har gått och tänkt på väldigt länge, men idag slog jag till! Jag är själv väldigt nöjd med hur det blev, bra färg och lagom långt upp if you know what I mean.  
 
Kommentera gärna vad ni tycker!
 
Före:
 

Efter:
 
 



Where I belong
Publicerat den

 
Saknar er så mycket.
 



Älskade gitarr
Publicerat den

Det är inte så många som vet att jag spelar gitarr va? Jag har faktiskt spelat i tre år nu varav jag ett år tog lektioner. Det är säkert många som lär sig mycket när man tar lektioner av någon men för mig funkar det bäst att sitta hemma och plinka, inga måsten liksom. Förra året spelade jag inte mer än vad jag var tvungen för att lära mig min "läxa", och då lärde jag mig bara det och utvecklades inte alls nästan. Nu har jag slutat på kursen och har hittad glädjen med gitarr-spelandet igen.
 
Känns grymt bra.
 
 
 
 
 



Höstoutfit
Publicerat den

Eftersom jag som sagt längtar efter den kyligare årstiden som vi kallar höst, som faktiskt redan är här (?) så slängde jag ihop en liten "höstoutfit". I sådana här kläder tänker jag bokstavligen bo i när det blir lite kallare. Svarta jeans, stickad tröja/collagetröja, mössa med fint tryck, svart tubhalsduk, boots och en militärgrön jacka/skinnjacka.
 
Simple as that.
 
 
 



September
Publicerat den

Nu har vi alltså gått över till september månad och i år tycker jag faktiskt inte att det ska bli jobbigt med höst. Tvärtom, jag ser extremt mycket fram emot det! Tänk er detta: Stora stickade tröjor, varm choklad, boots, stanna inne och titta på film, snygga mössor, alla vackra träd, höstoutfits och massa mys.
 
Låter inte det bra?
 
 Foto: www.linnffotar.blogg.se



Twitter och instagram
Publicerat den

 



Han som betyder lite mer än alla andra
Publicerat den